İKÜ’de İngiliz Dili Eğitimi Okumak...

İdealin, dünya dili İngilizce’nin öğretiminde bilgi ve donanımınla fark yaratan öğretmenler arasında yer almaksa, lisans eğitimini güçlü bir akademik kadronun desteği ve uluslararası standartlara sahip dil laboratuvarlarında okuma, yazma, konuşma düzeyinde kazanırken ikinci yabancı dil öğrenebileceğin bir lisans eğitimi  hedefliyorsan, İKÜ İngilizce Dili Eğitimi bölümüne tercihlerinde yer verebilirsin.

Nasıl bir eğitim süreci?

İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi; seni hem Yabancı Diller Merkezi’nin dil öğretimindeki olanaklarıyla, hem de İngiliz Dili Eğitimi ve İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerinin güçlü akademik kadrosuyla buluşturan zengin bir öğretim içeriği sunar. İngilizce yetkinliğini okuma, yazma, konuşma düzeyinde öğrencilerine kazandırmayı hedefleyen bölümde, bilgi birikimini en etkili şekilde öğrencileriyle paylaşan bir öğretmen adayı olarak mesleğine hazırlanırsın. Lisans eğitimin süresince, İKÜ Eğitim Fakültesi’nin Eğitim Bilimleri ile İlköğretim Bölümleri’nin güçlü akademik kadrosu ve alanında uzman isimlerle birlikte, başta öğrenme psikolojisi olmak üzere sağlam bir pedagojik formasyon bilgisi kazanırsın. İngilizce Dili Eğitimi alanında yapacağın lisans eğitimin süresince, İKÜ Avrupa ve Uluslararası İlişkiler Merkezi’nin uluslararası değişim programları ve Yabancı Öğrenci Birimi’nin çeşitli etkinlikleri ve projeleriyle de dil kullanımını geliştirecek çalışmalarda bulunabilirsin.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/17/2018 - 10:44