“Being a Creative Teacher” Semineri

Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ile ELT Club iş birliğinde 9 Aralık Pazartesi günü “Being a Creative Teacher” başlıklı bir seminer düzenlendi. 21. yüzyıl becerilerinden “Yaratıcılık” konusunun ele alındığı etkinliğe, Yakın Doğu Üniversitesi’nden Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici, Büyükçekmece İlçe Eğitim Müdürlüğü’nden İlker Bayrak ve Gülden Bayrak ile ETZ Akademi’den Öğr. Gör. Dr. Ezgi Aydemir konuşmacı olarak katıldı. Basın Ekspres yerleşkemizde gerçekleştirilen etkinlikte, “Lisans Öğrencilerine İngilizce Öğretiminde Diyalojik Öğretimin Kullanımı Kursu”na katılan ve Erasmus programı ile yurt dışında eğitim gören öğrencilerimiz tecrübelerini paylaştılar. Etkinliğin yanı sıra, geçtiğimiz yıl “Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi” dersinde öğrencilerimiz tarafından tasarlanan materyallerden oluşan bir sergi de katılımcıların beğenisine sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/23/2019 - 09:40