“How to Become a Professional Teacher?” Semineri Düzenlendi

Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, 30 Kasım Cuma günü “How to Become a Professional Teacher?” seminerini düzenledi. Etkinliğe katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Dinçay Köksal, Maltepe Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Aysu Erden ve Isparta Süleyman Demirel Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Oya Tunaboylu interaktif sunumlarıyla öğrencilerimize okul dışındaki gerçek dünyada başarılı bir İngilizce öğretmeni olmanın nasıl mümkün olabileceğini aktardılar.

Öğrencilerimiz, İngilizce Öğretmenliği alanında uzman hocalarla gün boyunca iletişim kurma ve gelecekteki meslekleriyle ilgili farklı deneyimleri öğrenme şansını yakaladılar.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 12/06/2018 - 17:29