Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Seminer III

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, 19 Ekim 2017 tarihinde Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Seminer III'ü gerçekleştirdi. Seminer kapsamında, Kalisz Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Miroslaw Pawlak "Grammar Learning Strategies in the Foreign Language Classroom" konulu çalışmasını sunmuştur.

Bu bağlamda, yurt dışında uygulanan güncel gramer öğretimi yöntemleri ve gramer öğrenme stratejileri öğrenen öğrencilerimiz, Türkiye kapsamında da nasıl etkili grammar öğretilir, ne gibi yöntemler ve stratejiler kullanılmalı gibi soruları da tartışma fırsatında bulunmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/23/2018 - 13:27